[...] Ty robisz na oleju koku wbijasz gramature, lub sztuki jajek jakie używasz, do tego ilość oleju i masz swoje ; ) Bo nie wiesz ile autor użył owego i jakiego "masła" do tego masło migdałowe to też tona cukru, wiadomo raz na jakiś czas - pewnie sama lubie. W śniadaniu nie masz pełnowartościowego białka, tam przydałyby się jajka, albo mięso. W [...]
[...] bez cukru, ze skrobii kukurydzianej +kilka truskawek do dekoracji Wykonanie: Kaszę podprażyć na patelni. Masło migdałowe rozrobić z wodą aby potroiło swą objętosć. Wymieszać masło z kaszą i wyłożyć na małą tortownicę, wysmarowaną olejem kokosowym lub innym tłuszczem. Piec w około 170 stopniach przez 10-15min. Jajko, banana, whey, kakao i skrobię [...]
[...] cukru, ze skrobii kukurydzianej +kilka truskawek do dekoracji Wykonanie: Kaszę podprażyć na patelni. Masło migdałowe rozrobić z wodą aby potroiło swą objętosć. Wymieszać masło z kaszą i wyłożyć na małą tortownicę, wysmarowaną olejem kokosowym lub innym tłuszczem. Piec w około 170 stopniach przez 10-15min. Jajko, banana, whey, kakao i skrobię [...]
Dziękuję za odpowiedź :) masło orzechowe wybieram migdałowe, ale zazwyczaj jem orzechy włoskie zamiast niego, a co do mięs, to nie tylko kurczak, czasem mięso zastępuję częściowo twarogiem półtłustym, jajkami, rzadziej wieprzowiną.
Pod wzgledem odzywczym to tak jak piszesz, maslo migdalowe wypada zdecydowanie lepiej. Smakowo masla z ziemnych nie sa zle. Zreszta ja uzywam sporadycznie, a puszka kikogramowa mi starcza na pol roku :)) ot, taki maly dodatek do diety, wiecej ni 10-15g dziennie nie uzywam, jesli juz kupie Zmieniony przez - muzzy17 w dniu 2016-05-07 15:00:56
Marian, powyżej 60EUR jest za free. A i bez tego wysyłka 4 czy 5EUR, więc tyle co z polskiego sklepu ;-) Poza tym nie same sosy zamawiam, do tego sporo aromatów, kazeinę i masło migdałowe. Były promo -25% na wsio. Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2016-05-18 20:37:38